ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: як запекти груші із сиром

Запечені груші із сиром ідеально підходять для затишних осінніх вечорів. Спробуйте приготувати.

Запечені груші із сиром – це не лише смачний, а й корисний десерт. Груші багаті на вітаміни, клітковину та антиоксиданти, що сприяють покращенню травлення і зміцненню імунної системи. Додавши до них сир, ви отримаєте додаткове джерело кальцію і білка, що підтримує здоров’я кісток і м’язів. Інформатор розповідає рецепт.

Інгредієнти:

  • 3 великі груші
  • 250 г кисломолочного сиру (будь-якої жирності)
  • 50 г волоських горіхів
  • 2 ст. л. меду
  • кориця за смаком

Приготування:

  1. Розріжте груші навпіл та виріжте серцевину.
  2. Змішайте у мисці сир, мед та корицю.
  3. Начиніть кошту грушу сирною масою. Зверху покладіть горіхи.
  4. Викладіть груші на деко, застелене пергаментним папером.
  5. Випікайте у заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці 25 хвилин.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору