Запечені груші із сиром ідеально підходять для затишних осінніх вечорів. Спробуйте приготувати.
Запечені груші із сиром – це не лише смачний, а й корисний десерт. Груші багаті на вітаміни, клітковину та антиоксиданти, що сприяють покращенню травлення і зміцненню імунної системи. Додавши до них сир, ви отримаєте додаткове джерело кальцію і білка, що підтримує здоров’я кісток і м’язів. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 3 великі груші
- 250 г кисломолочного сиру (будь-якої жирності)
- 50 г волоських горіхів
- 2 ст. л. меду
- кориця за смаком
Приготування:
- Розріжте груші навпіл та виріжте серцевину.
- Змішайте у мисці сир, мед та корицю.
- Начиніть кошту грушу сирною масою. Зверху покладіть горіхи.
- Викладіть груші на деко, застелене пергаментним папером.
- Випікайте у заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці 25 хвилин.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.