ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте баклажанові рулети із фаршем

Баклажанові рулети із фаршем – чудове рішення для швидкої вечері. Спробуйте приготувати.

Рулети із баклажанів, фаршировані м’ясом, запікають у соусі з ароматними спеціями, що надає їм неповторного смаку. Ця закуска підходить для будь-якого випадку: святкового столу, сімейної вечері або просто для затишного вечора вдома. Легко готуються і можуть бути подані як гарячими, так і холодними. Інформатор розповідає рецепт.

Інгредієнти:

  • 2 баклажани
  • 400 г свинячого фаршу
  • 2 цибулини
  • 2 зубчики часнику
  • 3 помідори
  • 1 ст. л. томатної пасти
  • 1 склянка гарячої води
  • олія
  • сіль, спеції, зелень – за смаком

Приготування:

  1. Наріжте баклажани на тонкі слайси.
  2. Посипте їх однією чайною ложкою солі та залиште на 15 хвилин. Потім промийте та обсушіть паперовим рушником.
  3. Обсмажте слайси на розігрітій сковороді з невеликою кількістю олії з двох боків до м’якості.
  4. У фарш додайте дрібно порізані помідори, цибулю та часник. Додайте до фаршу сіль, перець та перемішайте.
  5. У сковороду влийте одну столову ложку олії та обсмажте одну цибулину до м’якості. Додайте у сковороду томатну пасту, сіль, спеції і влийте гарячу воду. Перемішайте та протушкуйте 5-7 хвилин.
  6. На один бік слайсу баклажана викладіть фарш і заверніть у рулетик.
  7. Деко застеліть пергаментним папером і викладіть на нього рулетики.
  8. Залийте готовим томатним соусом і відправте в розігріту духовку до 180 градусів на 40 хвилин.
  9. Викладіть на блюдо та посипте зеленню.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору