Баклажанові рулети із фаршем – чудове рішення для швидкої вечері. Спробуйте приготувати.
Рулети із баклажанів, фаршировані м’ясом, запікають у соусі з ароматними спеціями, що надає їм неповторного смаку. Ця закуска підходить для будь-якого випадку: святкового столу, сімейної вечері або просто для затишного вечора вдома. Легко готуються і можуть бути подані як гарячими, так і холодними. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 2 баклажани
- 400 г свинячого фаршу
- 2 цибулини
- 2 зубчики часнику
- 3 помідори
- 1 ст. л. томатної пасти
- 1 склянка гарячої води
- олія
- сіль, спеції, зелень – за смаком
Приготування:
- Наріжте баклажани на тонкі слайси.
- Посипте їх однією чайною ложкою солі та залиште на 15 хвилин. Потім промийте та обсушіть паперовим рушником.
- Обсмажте слайси на розігрітій сковороді з невеликою кількістю олії з двох боків до м’якості.
- У фарш додайте дрібно порізані помідори, цибулю та часник. Додайте до фаршу сіль, перець та перемішайте.
- У сковороду влийте одну столову ложку олії та обсмажте одну цибулину до м’якості. Додайте у сковороду томатну пасту, сіль, спеції і влийте гарячу воду. Перемішайте та протушкуйте 5-7 хвилин.
- На один бік слайсу баклажана викладіть фарш і заверніть у рулетик.
- Деко застеліть пергаментним папером і викладіть на нього рулетики.
- Залийте готовим томатним соусом і відправте в розігріту духовку до 180 градусів на 40 хвилин.
- Викладіть на блюдо та посипте зеленню.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.