Яблучний штрудель з лаваша – це швидкий і смачний десерт. Спробуйте приготувати.
Яблучний штрудель з лаваша – це оригінальна і швидка альтернатива класичному десерту, що не потребує складного листкового тіста. Перевага такого штруделя в тому, що його можна приготувати за мінімум часу, а результат не менш смачний. Кожен шматочок цього десерту приносить не тільки смакову насолоду, але й аромат тепла та домашнього затишку. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 3 великі яблука
- 80 г вершкового масла
- 1 ч. л. меленої кориці
- 200 г цукру
- 1 лист лаваша
- 60 г волоських горіхів
- дрібка ваніліну
- панірувальні сухарі та цукрова пудра – за смаком
Приготування:
- Очистіть яблука від шкірки та наріжте товстими кільцями.
- Змішайте з яблуками цукор, ванілін, корицю та горіхи. Додайте шматочки масла.
- Перекладіть суміш на сковороду і злегка обсмажте на середньому вогні.
- Розріжте лаваш вздовж порівну, посипте його панірувальними сухарями.
- На край лаваша викладіть суміш обсмажених яблук і згорніть рулетиком.
- Викладіть штрудель на змащене маслом деко та відправте в розігріту до 170°C духовку на 15-20 хвилин.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.