ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте яблучний штрудель з лаваша

Яблучний штрудель з лаваша – це швидкий і смачний десерт. Спробуйте приготувати.

Яблучний штрудель з лаваша – це оригінальна і швидка альтернатива класичному десерту, що не потребує складного листкового тіста. Перевага такого штруделя в тому, що його можна приготувати за мінімум часу, а результат не менш смачний. Кожен шматочок цього десерту приносить не тільки смакову насолоду, але й аромат тепла та домашнього затишку. Інформатор розповідає рецепт.

Інгредієнти:

  • 3 великі яблука
  • 80 г вершкового масла
  • 1 ч. л. меленої кориці
  • 200 г цукру
  • 1 лист лаваша
  • 60 г волоських горіхів
  • дрібка ваніліну
  • панірувальні сухарі та цукрова пудра – за смаком

Приготування:

  1. Очистіть яблука від шкірки та наріжте товстими кільцями.
  2. Змішайте з яблуками цукор, ванілін, корицю та горіхи. Додайте шматочки масла.
  3. Перекладіть суміш на сковороду і злегка обсмажте на середньому вогні.
  4. Розріжте лаваш вздовж порівну, посипте його панірувальними сухарями.
  5. На край лаваша викладіть суміш обсмажених яблук і згорніть рулетиком.
  6. Викладіть штрудель на змащене маслом деко та відправте в розігріту до 170°C духовку на 15-20 хвилин.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору