ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте курячий бульйон

Класичний курячий бульйон – смачно та корисно. Спробуйте приготувати. 

Наваристий домашній курячий бульйон – це смак з дитинства. Тому щоб бульйон вийшов прозорим, важливо дотриматися кількох моментів: зменшуйте вогонь одразу після першого закипання води, ретельно знімайте всю піну, щоб підніметься на поверхню та не дозволяйте бульйону активно кипіти. Інформатор розповідає рецепт.

Інгредієнти:

  • 1 курка
  • 3 л. води
  • 1 морквина
  • 1 цибулина
  • 2 лаврових листки
  • дрібка солі
  • дрібка чорного меленого перцю

Приготування:

  1. Курку покладіть в каструлю, залийте водою – вода має повністю покрити її.
  2. Посоліть і готуйте на повільному вогні 1,5 години.
  3. Додайте моркву, нарізану на кілька частин, цибулю – цілу або розрізану навпіл, перець та лавровий лист. Варіть ще 1,5 години.
  4. З готового бульйону дістаньте всі інгредієнти, а сам бульйон процідіть через марлю. Курку та овочі також можна використовувати в інших стравах.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в  Telegram або Viber.

Нагору