Гарбузове лате – це смачний і ароматний напій, ідеальний для осені. Спробуйте приготувати.
Інгредієнти:
- 2 чашки молока
- 2 чашки свіжозвареного еспресо
- відварений гарбуз
- цукор, ваніль, мелена кориця, мелений мускатний горіх, імбир, кардамон та збиті вершки – за смаком
Приготування:
- Залийте молоко у каструлю. Додайте порізаний на кубики відварений гарбуз та цукор.
- Варіть суміш на середньому вогні, ретельно перемішуючи, до кипіння.
- Додайте до суміші ваніль та всі спеції. Збийте ретельно все блендером.
- Перелийте суміш у келихи, після чого долийти зварене еспресо.
- За бажанням можна додати збиті вершки, а також прикрасити паличкою кориці та мускатним горіхом.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.