Помідори, фаршировані бринзою, сиром та зеленню, – це не лише смачно, але й корисно. Спробуйте приготувати.
Помідори містять антиоксиданти, вітаміни C і A, що підтримують імунну систему та здоров’я шкіри. Бринза ж є джерелом кальцію та білка, необхідних для здоров’я кісток і м’язів. Закуска із цих продуктів ідеально підходить для легкого обіду або вечері. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 5 помідорів
- 200 г м’якого сиру
- 150 г бринзи
- 2 зубчики часнику
- 2 ст. л. сметани
- сіль, чорний мелений перець, зелень – за смаком.
Приготування:
- Зріжте у помідорів верхівки та чайною ложкою видаліть м’якоть, залишаючи товсті стінки.
- Видавіть часник через прес, а зелень подрібніть ножем.
- Для начинки змішайте у мисці м’який сир, бринзу, часник, сметану, чорний мелений перець, зелень і сіль.
- Ретельно перемішайте та наповніть кожен помідор приготованою начинкою до верху.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.