ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: як приготувати крем чіз

Крем чіз – невід’ємний інгредієнт багатьох десертів. Спробуйте приготувати.

Крем чіз – один з найпопулярніших кондитерських кремів. Він дуже смачний і зручний у виготовленні. Буває трьох різновидів: на маслі, на вершках і на шоколаді. Для його приготування ідеально підходить вершковий сир – він має м’яку текстуру і правильний смак. Приготований крем краще зберігати в холодильнику, поки не прийде момент обробки випічки, так він зберігає щільність і потрібну густоту. Інформатор розповідає рецепт.

Інгредієнти:

  • 450 г вершкового сиру
  • 120 мл вершків (30-33%)
  • 70 г цукрової пудри
  • дрібка ваніліну

Приготування:

  1. Вершковий сир охолодіть в холодильнику. Викладіть його в глибоку ємність та додайте цукрову пудру. Не рекомендується замінювати пудру цукром, оскільки буде потрібно більше часу на збивання і розчинення цукрових частинок.
  2. Міксером збийте сир разом із пудрою, поки не вийде однорідна гладка маса.
  3. Влийте в отриману масу холодні вершки, додайте ванілін і продовжіть збивати. Необхідно домогтися отримання досить щільної та густої маси. Як тільки консистенція крему стане густою, припиніть збивати, щоб вершки не розшарувалися.
  4. Перед використанням помістіть крем в холодильник на 40-50 хвилин, щоб вершково-сирна структура стабілізувалася.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору