Печиво-пиріг – це ароматний десерт, який має хрустку скоринку і м’яку середину. Спробуйте приготувати.
Печиво-пиріг – це швидкий і смачний десерт, який можна приготувати як у духовці, так і на сковороді. Для смаку можна додавати горіхи або ягоди. Ідеально підходить для тих, хто хоче насолодитися домашнім десертом без зайвих зусиль. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 150 г вершкового масла
- 50 г цукрової пудри
- 100 г цукру
- 225 г борошна
- 1 куряче яйце
- 100 г молочного шоколаду
- 100 г білого шоколаду
- 0,5 ч. л. розпушувача
- 0,5 ч. л. соди
- ваніль за смаком
Приготування:
- Візьміть сковороду або сотейник з антипригарним покриттям діаметром 24 см. Розтопіть вершкове масло, додайте туди пудру та цукор. Нагрівайте, поки він не розчиниться.
- Зніміть сковороду з вогню і дайте трохи охолонути.
- Далі потрібно вмішати туди борошно, розпушувач і соду. Додайте яйце, ваніль і половину шоколаду.
- Злегка притисніть тісто ложкою чи лопаткою, щоб воно вирівнялося по сковороді. Зверху посипте шоколадом, що залишився.
- Готуйте при низькій температурі 20-25 хвилин.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.