Журавлиновий пунш – корисний мікс ягід із фруктовими соками. Спробуйте приготувати.
Журавлиновий пунш – зігріваючий напій для осінньо-зимового сезону. Багатий на вітаміни, адже до складу входять ягоди та фрукти. Готувати пунш вдома дуже просто, і це дозволяє експериментувати з інгредієнтами, створюючи власний унікальний смак. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 100 г ягід журавлини
- 100 мл соку журавлини
- 500 мл апельсинового соку
- 500 мл аблучного соку
- апельсин та лайм
Приготування:
- Змішайте у каструлі всі соки. Нагрійте їх на плиті, але не доводьте до кипіння.
- Наріжте апельсин та лайм напівкільцями.
- У посудину для пуншу покладіть ягоди та нарізані фрукти.
- Залийте нагріту суміш із соків. Перемішайте.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.