Курячий холодець – це страва, що стала символом святкових зібрань у багатьох домівках. Спробуйте приготувати.
Інгредієнти:
- жовта ріпчаста цибулина
- морквина
- корінь петрушки
- 4 зубчики часнику
- лавровий лист
- 6 горошинок чорного перцю
- сіль за смаком
Приготування:
- Покладіть у велику каструлю з водою курячі ніжки та крильця.
- Варіть на сильному вогні до кипіння. Потім зніміть піну.
- Почистьте цибулю, моркву та корінь петрушки. Обсмажуйте інгрідієнти на сухій розжареній сковороді протягом трьох хвилин.
- Додайте овочі до каструлі з курятиною. Зменшіть вогонь та варіть під кришкою протягом чотирьох годин.
- Вийміть з бульйону курячі ніжки, крильця та овочі. Бульйон процідіть через сито в окрему каструлю.
- Дрібно наріжте курячу м’якоть разом зі шкірою. Перекладіть у глибокі тарілки, в яких буде застигати холодець.
- Наріжте зубчики часнику тонкими пластинками, потім дрібно порубайте та додайте в миску до м’яса.
- Розлийте бульйон у глибокі тарілки з м’ясом.
- Поставте курячий холодець у холодильник до повного застигання.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.