ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте голубці з грибами та рисом

Голубці з рисом та грибами точно підійдуть до вашого святкового столу. Спробуйте приготувати.

Різдвяно-новорічні свята – це особливий час, коли вся родина збирається за святковим столом. Чудовим варіантом однієї із страв до такого святкування є голубці з грибами та рисом. Не зовсім класичний рецепт, але точно вартий вашої уваги. Інформатор розповідає, що для цього потрібно.

Інгредієнти:

  • 12 листків капусти
  • 1 склянка рису
  • 200 г печериць
  • 2 цибулини
  • 2 морквини
  • 200 мл томатного соку
  • 1 лавровий лист
  • сіль та перець за смаком

Приготування:

  1. Відваріть капусту, щоб листя стало м’яким. Також відваріть рис.
  2. Посмажте гриби, цибулю та моркву.
  3. Змішайте рис зі смаженими грибами, цибулею та морквою.
  4. Загорніть начинку в капустяне листя, викладіть у каструлю, залийте томатним соусом.
  5. Додайте лавровий лист, посоліть, поперчіть.
  6. Тушкуйте на слабкому вогні 30-40 хвилин.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору