Голубці з рисом та грибами точно підійдуть до вашого святкового столу. Спробуйте приготувати.
Різдвяно-новорічні свята – це особливий час, коли вся родина збирається за святковим столом. Чудовим варіантом однієї із страв до такого святкування є голубці з грибами та рисом. Не зовсім класичний рецепт, але точно вартий вашої уваги. Інформатор розповідає, що для цього потрібно.
Інгредієнти:
- 12 листків капусти
- 1 склянка рису
- 200 г печериць
- 2 цибулини
- 2 морквини
- 200 мл томатного соку
- 1 лавровий лист
- сіль та перець за смаком
Приготування:
- Відваріть капусту, щоб листя стало м’яким. Також відваріть рис.
- Посмажте гриби, цибулю та моркву.
- Змішайте рис зі смаженими грибами, цибулею та морквою.
- Загорніть начинку в капустяне листя, викладіть у каструлю, залийте томатним соусом.
- Додайте лавровий лист, посоліть, поперчіть.
- Тушкуйте на слабкому вогні 30-40 хвилин.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.