Запіканка з печінкою та овочами – смачна страва, яка насичена корисними елементами. Спробуйте приготувати.
Запіканка дуже поширена страва у всіх кухнях світу. Вона може бути як солодкою так і солоною. А готувати її можна майже з будь-яких продуктів. Запіканка з печінкою та свіжими овочами – чудовий варіант ситної та смачної страви. А ще корисний, адже печінка – це джерело величезної кількості вітаміну В12, В2, В5, А, Н та заліза. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 500 г свинячої печінки
- 2 варених яйця
- 100 г броколі
- 1 морквина
- 1 цибулина
- 1 кабачок
- 50 г борошна
- 3 ст.л. сметани
- 2 ст. л. грецького йогурту
- 50 г петрушки та кропу
Приготування:
- Печінку та цибулю поріжте на невеликі шматки та перемеліть у м’ясорубці.
- Моркву натріть на дрібній терці, броколі розіберіть на суцвіття.
- Варені яйця і кабачок покришіть кубиками. Зелень подрібніть.
- Змішайте сметану, йогурт та борошно, додайте спеції.
- Змішайте все разом. гарно перемішайте та викладіть у форму змащену олією.
- Випікайте 1 годину при температурі 180 градусів.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.