ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте запіканку з печінкою та овочами

Запіканка з печінкою та овочами – смачна страва, яка насичена корисними елементами. Спробуйте приготувати. 

Запіканка дуже поширена страва у всіх кухнях світу. Вона може бути як солодкою так і солоною. А готувати її можна майже з будь-яких продуктів. Запіканка з печінкою та свіжими овочами – чудовий варіант ситної та смачної страви. А ще корисний, адже печінка – це джерело величезної кількості вітаміну В12, В2, В5, А, Н та заліза. Інформатор розповідає рецепт.

Інгредієнти:

  • 500 г свинячої печінки
  • 2 варених яйця
  • 100 г броколі
  • 1 морквина
  • 1 цибулина
  • 1 кабачок
  • 50 г борошна
  • 3 ст.л. сметани
  • 2 ст. л. грецького йогурту
  • 50 г петрушки та кропу

Приготування:

  1. Печінку та цибулю поріжте на невеликі шматки та перемеліть у м’ясорубці.
  2. Моркву натріть на дрібній терці, броколі розіберіть на суцвіття.
  3. Варені яйця і кабачок покришіть кубиками. Зелень подрібніть.
  4. Змішайте сметану, йогурт та борошно, додайте спеції.
  5. Змішайте все разом. гарно перемішайте та викладіть у форму змащену олією.
  6. Випікайте 1 годину при температурі 180 градусів.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору