Сирні “мандаринки” – оригінальна новорічна закуска, яка здивує гостей своїм незвичайним виглядом і неймовірним смаком. Спробуйте приготувати.
Сирні “мандаринки” – це смачна і оригінальна новорічна закуска, що складається з плавленого сиру та варених яєць, які ніжно поєднуються у м’яку, кремову начинку. Їхня оболочка зроблена з тертої моркви, що додає не тільки яскравого кольору, а й легкого солодкуватого смаку, створюючи враження справжніх мандаринок. Ці маленькі смачні “плоди” стануть яскравим акцентом на святковому столі і сподобаються всім вашим гостям. Інформатор розповідає рецепт, посилаючись на Shuba.
Інгредієнти:
- 2 шт. плавленого сирка
- 5 яєць
- 90 г 67% майонезу
- 3 морквини
- 4 зубчики часника
- пучок кропу
- сіль, чорний перець – за смаком
Приготування:
- Варіть яйця протягом 10 хвилин. Зачекайте поки охолонуть та натріть на крупній терці.
- Також натріть плавлений сир та додайте до яєць.
- Додайте до начинки нарізаний кріп та часник, майонез. Підсоліть та поперчіть.
- Зваріть моркву та натріть на дрібній терці.
- Рівномірно покладіть моркву на плівку. Посередині викладіть сирну начинку.
- Сформуйте шари – “мандаринки”, та обережно зніміть плівку.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.