ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте теплий салат із яловичиною та апельсинами

Теплий салат із яловичиною та апельсинами – смачне та збалансоване поєднання. Спробуйте приготувати.

Теплий салат із яловичиною та апельсинами увібрав у себе все, що потрібно на зимові свята. Це соковите обсмажене м’ясо, свіжа зелень, овочі та шматочки солодкого апельсина. Інформатор розповідає рецепт.

Інгредієнти: 

  • 400 г яловичини
  • 200 г листя салату
  • 1 апельсин
  • 30 г в’ялених томатів
  • 40 г бекону

Для заправки:

  • 60 мл олії із в’ялених томатів
  • 2 ст. л. зернистої гірчиці
  • 2 ст. л. апельсинового соку
  • сушений базилік та орегано за смаком

Приготування: 

  1. Розріжте помідор на 4 частини. Викладіть на застелене фольгою деко, посипте травами та полийте олією.
  2. Відправте в розігріту духовку на 150 градусів на 3 години. По завершенню часу складіть томати в банку і залийте олією.
  3. Наріжте яловичину на невеликі шматочки й обсмажте з двох боків по кілька хвилин. Потім обсмажте бекон та наріжте його на маленькі шматочки.
  4. Зніміть з апельсина шкірку та розріжте навпіл. Листя салату порвіть руками й викладіть на дно тарілки.
  5. В’ялені томати поріжте навпіл, а бекон – соломкою. На листя викладіть м’ясо, апельсин, бекон і томати.
  6. З’єднайте всі інгредієнти для заправки та ретельно перемішайте. Заправте салат та подавайте.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору