ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте печиво “Марія”

Печиво “Марія” готується швидко та з доступних інгредієнтів. Спробуйте приготувати.

Печиво “Марія” стане справжньою знахідкою для тих, хто любить домашню випічку. Для цього рецепту вам не знадобиться молоко або яйця – його можна приготувати з мінімальною кількістю доступних інгредієнтів. Інформатор розповідає рецепт.

Інгредієнти:

  • 600 г борошна
  • 200 г цукру
  • 150 г води
  • 150 г вершкового масла
  • 1 ч. л. харчової соди
  • дрібка солі

Приготування: 

  1. Влийте воду в каструлю, додайте цукор та сіль, доведіть до кипіння, помішуючи на середньому вогні.
  2. Додайте соду та, постійно помішуючи, зачекайте, поки сода активується. Повинна утворитися біла пінна шапочка – тоді суміш можна знімати з вогню.
  3. В окремій мисці змішайте просіяне борошно та холодне вершкове масло, перетріть руками в крихту.
  4. Влийте сироп кімнатної температури та замісіть тісто. Загорніть в харчову плівку та відправте на 15 хвилин у холодильник.
  5. Розкачайте тісто, витисніть печиво бажаної форми та перекладіть на деко, встелене пергаментним папером. Наколіть печиво виделкою. Поставте у розігріту до 200 градусів духовку на 10-15 хвилин та смакуйте.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в  Telegram або Viber.

Нагору