Печиво “Марія” готується швидко та з доступних інгредієнтів. Спробуйте приготувати.
Печиво “Марія” стане справжньою знахідкою для тих, хто любить домашню випічку. Для цього рецепту вам не знадобиться молоко або яйця – його можна приготувати з мінімальною кількістю доступних інгредієнтів. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 600 г борошна
- 200 г цукру
- 150 г води
- 150 г вершкового масла
- 1 ч. л. харчової соди
- дрібка солі
Приготування:
- Влийте воду в каструлю, додайте цукор та сіль, доведіть до кипіння, помішуючи на середньому вогні.
- Додайте соду та, постійно помішуючи, зачекайте, поки сода активується. Повинна утворитися біла пінна шапочка – тоді суміш можна знімати з вогню.
- В окремій мисці змішайте просіяне борошно та холодне вершкове масло, перетріть руками в крихту.
- Влийте сироп кімнатної температури та замісіть тісто. Загорніть в харчову плівку та відправте на 15 хвилин у холодильник.
- Розкачайте тісто, витисніть печиво бажаної форми та перекладіть на деко, встелене пергаментним папером. Наколіть печиво виделкою. Поставте у розігріту до 200 градусів духовку на 10-15 хвилин та смакуйте.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.