Переяслав Перейти на сайт

Прості та смачні рецепти: приготуйте закуску з баклажанів

Закуска з баклажанів – це корисно та легко. Спробуйте приготувати.

Баклажани містять вітаміни групи B, вітамін С, РР та каротин, а також такі необхідні організму мінеральні речовини, як калій, залізо, кальцій, магній, натрій та фосфор. Тому закуска з цього овоча відмінний варіант для вашого раціону. Інформатор розповідає рецепт.

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 180 градусів. Проткніть баклажан кілька разів ножем, потім запікайте 45 хвилин, поки він не стане м’яким. Залиште охолонути.
  2. Зубчик часнику почистьте й роздавіть, зелений перець чилі очистьте від насіння та дрібно наріжте, також подрібніть петрушку та кріп.
  3. М’якуш охолодженого баклажана покладіть у кухонний комбайн або блендер. Збийте з часником, чилі, олією і вичавленим соком лимона, зеленню та чорним перцем.
  4. Викладіть намазку на тарілку та посипте копченою паприкою. Подавайте з лавашем чи грінками.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.