Рогалики на сметані не потребують дріжджів, розпушувача чи яєць. Спробуйте приготувати.
Інгредієнти:
- 400 г пшеничного борошна
- 200 г вершкового масла 73%
- 200 г сметани 20%
- 2 г сіль
- 200 г повидла
- цукрова пудра за смаком
Приготування:
- Додайте до борошна дрібку солі та натріть охолоджене вершкове масло
- Перетріть борошно з маслом до утворення крихти.
- Додайте до суміші сметану та перемішайте ложкою.
- Замішуйте тісто руками до утворення щільного тіста.
- Перекладіть тісто в пакетик і залиште в холодильнику на 20-30 хвилин.
- Робочу поверхню присипте борошном, а тісто розділіть на дві частини.
- Першу частину розкачайте завтовшки приблизно 2-3 мм та наріжте на трикутнички.
- Викладіть начинку на кожен трикутничок і скрутіть рогалик. Так само зробіть з другою половиною тіста.
- Викладіть рогалики на застелене пергаментом деко кінчиком донизу та випікайте 35-40 хвилин в розігрітій до 170 градусів духовці.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.