Салат “Мурашник” – апетитна та ситна страва. Спробуйте приготувати.
Головна особливість салату “Мурашник” – це тонко натерта й обсмажена картопля. Ця страва не тільки смачна, а й естетично виглядає, тому стане чудовим доповненням до будь-якого столу. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 200 г курячої грудки
- 3 картоплини
- 2 огірки
- 3 помідори
- 180 г твердого сиру
- 2 ст. л. майонезу
- 50 г зелені
- сіль та перець за смаком
Приготування:
- Картоплю натріть соломкою. Промийте в холодній воді, просушіть паперовими рушниками та обсмажте порціями на добре розігрітій олії до золотистого кольору. Покладіть на паперовий рушник.
- Відваріть куряче філе. Наріжте огірки, помідори та філе тонкими смужками. Сир натріть на крупній терці.
- На велику тарілку шаром викладіть курку та змастіть майонезом. Далі – по черзі помідори, майонез, сир, майонез, огірки, майонез. Останній шар – картопля. Прикрасьте готовий салат зеленню.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.