Запечена в рукаві качка з картоплею – неймовірно соковита і ароматна. Спробуйте приготувати.
Запечена в рукаві качка з картоплею – це смачна і ситна страва, яка ідеально підходить для святкового обіду або родинної вечері. Качка в рукаві готується в своєму соку, що дозволяє їй залишатися неймовірно м’якою та соковитою, з хрусткою золотистою шкіркою. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- тушка качки
- 6-7 картоплин
- часник, сіль, чорний мелений перець – за смаком
Приготування:
- У качки видаліть сальні залози, зайву шкірку та жир. Ретельно витріть паперовими рушниками.
- Часник подрібніть на терці та натріть ним качку з усіх боків та зсередини.
- Посоліть качку зовні та зсередини. Втирайте сіль руками по всій поверхні птиці.
- Посипте качку чорним меленим перцем. Його також ретельно втираємо в качку.
- Почистьте картоплю та розріжте її на шматочки середнього розміру будь-якої форми.
- Покладіть в глибоку миску картоплю, сіль, перець, часник. Ретельно перемішайте.
- У рукав викладіть картоплю та качку. Зав’яжіть його з обох боків, а та зробіть кілька проколів зубочисткою.
- Відправте качку з картоплею в розігріту до 180 градусів духовку щонайменше на 90 хвилин.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.