Переяслав Перейти на сайт

Прості та смачні рецепти: запечіть в рукаві качку з картоплею

Запечена в рукаві качка з картоплею – неймовірно соковита і ароматна. Спробуйте приготувати.

Запечена в рукаві качка з картоплею – це смачна і ситна страва, яка ідеально підходить для святкового обіду або родинної вечері. Качка в рукаві готується в своєму соку, що дозволяє їй залишатися неймовірно м’якою та соковитою, з хрусткою золотистою шкіркою. Інформатор розповідає рецепт.

Інгредієнти:

Приготування:

  1.  У качки видаліть сальні залози, зайву шкірку та жир. Ретельно витріть паперовими рушниками.
  2. Часник подрібніть на терці та натріть ним качку з усіх боків та зсередини.
  3. Посоліть качку зовні та зсередини. Втирайте сіль руками по всій поверхні птиці.
  4. Посипте качку чорним меленим перцем. Його також ретельно втираємо в качку.
  5. Почистьте картоплю та розріжте її на шматочки середнього розміру будь-якої форми.
  6. Покладіть в глибоку миску картоплю, сіль, перець, часник. Ретельно перемішайте.
  7. У рукав викладіть картоплю та качку. Зав’яжіть його з обох боків, а та зробіть кілька проколів зубочисткою.
  8. Відправте качку з картоплею в розігріту до 180 градусів духовку щонайменше на 90 хвилин.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.