ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: запечіть брюссельську капусту з беконом

Запечена брюссельська капуста – джерело вітамінів та користі. Спробуйте приготувати.

Брюссельська капуста – це не лише корисний, але й надзвичайно смачний продукт, з яким можна приготувати безліч страв. Вона містить велику кількість вітамінів та мінералів, які покращують здоров’я, а також сприяють схудненню. Якщо до страви з такою капустою додати бекон, це вийде ще й дуже ситно. Інформатор розповідає рецепт.

Інгредієнти:

  • 500 г брюссельської капусти
  • 150 г бекону
  • 2 ст. л. олії
  • сіль, перець за смаком

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 200 градусів.
  2. Ополосніть капусту, обсушіть і розділіть на качани.
  3. Наріжте бекон на невеликі шматочки та додайте до капусти.
  4. Покладіть капусту з беконом на деко, змащене олією, посоліть та поперчіть за смаком.
  5. Відправте в духовку та запікайте протягом 20-25 хвилин, періодично перемішуючи.
  6. Куштуйте готову страву гарячою або теплою.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору