Запечена брюссельська капуста – джерело вітамінів та користі. Спробуйте приготувати.
Брюссельська капуста – це не лише корисний, але й надзвичайно смачний продукт, з яким можна приготувати безліч страв. Вона містить велику кількість вітамінів та мінералів, які покращують здоров’я, а також сприяють схудненню. Якщо до страви з такою капустою додати бекон, це вийде ще й дуже ситно. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 500 г брюссельської капусти
- 150 г бекону
- 2 ст. л. олії
- сіль, перець за смаком
Приготування:
- Розігрійте духовку до 200 градусів.
- Ополосніть капусту, обсушіть і розділіть на качани.
- Наріжте бекон на невеликі шматочки та додайте до капусти.
- Покладіть капусту з беконом на деко, змащене олією, посоліть та поперчіть за смаком.
- Відправте в духовку та запікайте протягом 20-25 хвилин, періодично перемішуючи.
- Куштуйте готову страву гарячою або теплою.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.