Шоколадні батончики із хрустких хлібців – ідеальне рішення, якщо хочеться солоденького. Спробуйте приготувати.
Десерт, приготований з трьох інгредієнтів – рисових хлібців, шоколаду та арахісової пасти, – точно знайде місце у вашому серці. Він простий у приготуванні та вишуканий і повітряний за смаком. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 50 г рисових хлібців
- 100 г молочного шоколаду
- 20 г арахісової пасти
Приготування:
- Рисові хлібці поламайте руками на дрібні шматочки, але не до стану крихти.
- Шоколад поламайте шматочками та розтопіть на водяній бані або у мікрохвильовій печі.
- У миску покладіть подрібнені хлібці, полийте зверху розтопленим шоколадом та ретельно перемішайте.
- Викладіть суміш у форму, застелену пергаментом, і розрівняйте її лопаткою. Побризкайте арахісовою пастою.
- Поставте форму в холодильник на 1-2 години, поки шоколад повністю не застигне.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.