Переяслав Перейти на сайт

Прості та смачні рецепти: приготуйте шоколадні батончики з рисових хлібців

Шоколадні батончики із хрустких хлібців – ідеальне рішення, якщо хочеться солоденького. Спробуйте приготувати.

Десерт, приготований з трьох інгредієнтів – рисових хлібців, шоколаду та арахісової пасти, – точно знайде місце у вашому серці. Він простий у приготуванні та вишуканий і повітряний за смаком. Інформатор розповідає рецепт.

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Рисові хлібці поламайте руками на дрібні шматочки, але не до стану крихти.
  2. Шоколад поламайте шматочками та розтопіть на водяній бані або у мікрохвильовій печі.
  3. У миску покладіть подрібнені хлібці, полийте зверху розтопленим шоколадом та ретельно перемішайте.
  4. Викладіть суміш у форму, застелену пергаментом, і розрівняйте її лопаткою. Побризкайте арахісовою пастою.
  5. Поставте форму в холодильник на 1-2 години, поки шоколад повністю не застигне.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.