Млинці “Баунті” – смачний та ніжний десерт до чаю або кави. Спробуйте приготувати.
Млинці “Баунті” – це просто знахідка для тих, хто любить однойменні батончики. Зовні – тонкі шоколадні млинці, а всередині – сир і кокосова стружка. Готовий десерт варто полити шоколадною глазур’ю. Інформатор розповідає рецепт, посилаючись на сайт Shuba.
Інгредієнти:
- 200 г борошна
- 250 мл молока
- 100 мл мінеральної газованої води
- 2 курячі яйця
- 40 г какао-порошку
- 20 г ванільного цукру
- 40 г вершкового масла
Для начинки:
- 250 г кисломолочного сиру
- 100 г кокосової стружки
- 100 мл вершків 30%
- 60 г цукрової пудри
- 50 г молочного шоколаду
Приготування:
- У мисці змішайте борошно, какао-порошок, ванільний цукор і сіль.
- Збийте яйця та змішайте з молоком і газованою водою, перемішайте до однорідної маси. Частинами додайте до сухої суміші молочну, перемішуючи вінчиком.
- Розтопіть масло (2 ст. л.) та додайте до тіста. Перемісіть та залиште на 15 хвилин.
- На розігрітій сковороді, змащеній маслом, посмажте тонкі млинці. Викладіть їх на тарілку й накрийте рушником.
- Кисломолочний сир (3 ст. л.) перебийте блендером із цукровою пудрою. Додайте кокосову стружку та перемішайте.
- У сирну масу частинами додавайте збиті вершки. Поставте начинку в холодильник на 10 хвилин.
- Викладіть порцію начинки на кожен млинець та загорніть у рулетики.
- Вершки підігрійте на маленькому вогні, додайте шоколад і вершкове масло (1 ст. л.), перемішайте до однорідної маси й зніміть з вогню.
- Млинці викладіть порційно на тарілки. Полийте теплою глазур’ю. Посипте цукровою пудрою й подавайте до столу.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.