ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте млинці “Баунті”

Млинці “Баунті” – смачний та ніжний десерт до чаю або кави. Спробуйте приготувати. 

Млинці “Баунті” – це просто знахідка для тих, хто любить однойменні батончики. Зовні – тонкі шоколадні млинці, а всередині – сир і кокосова стружка. Готовий десерт варто полити шоколадною глазур’ю. Інформатор розповідає рецепт, посилаючись на сайт Shuba.

Інгредієнти:

  • 200 г борошна
  • 250 мл молока
  • 100 мл мінеральної газованої води
  • 2 курячі яйця
  • 40 г какао-порошку
  • 20 г ванільного цукру
  • 40 г вершкового масла

Для начинки:

  • 250 г кисломолочного сиру
  • 100 г кокосової стружки
  • 100 мл вершків 30%
  • 60 г цукрової пудри
  • 50 г молочного шоколаду

Приготування:

  1. У мисці змішайте борошно, какао-порошок, ванільний цукор і сіль.
  2. Збийте яйця та змішайте з молоком і газованою водою, перемішайте до однорідної маси. Частинами додайте до сухої суміші молочну, перемішуючи вінчиком.
  3. Розтопіть масло (2 ст. л.) та додайте до тіста. Перемісіть та залиште на 15 хвилин.
  4. На розігрітій сковороді, змащеній маслом, посмажте тонкі млинці. Викладіть їх на тарілку й накрийте рушником.
  5. Кисломолочний сир (3 ст. л.) перебийте блендером із цукровою пудрою. Додайте кокосову стружку та перемішайте.
  6. У сирну масу частинами додавайте збиті вершки. Поставте начинку в холодильник на 10 хвилин.
  7. Викладіть порцію начинки на кожен млинець та загорніть у рулетики.
  8. Вершки підігрійте на маленькому вогні, додайте шоколад і вершкове масло (1 ст. л.), перемішайте до однорідної маси й зніміть з вогню.
  9. Млинці викладіть порційно на тарілки. Полийте теплою глазур’ю. Посипте цукровою пудрою й подавайте до столу.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору