ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте козинаки з трьох видів насіння

Козинаки з насіння – це смак дитинства. Спробуйте приготувати.

Гозинаки з насіння – це десерт, що поєднує в собі хрустке насіння та солодку основу з меду або цукру. Це популярні ласощі, які легко приготувати вдома. Часто їх асоціюють з дитячими спогадами. Інформатор розповідає рецепт, посилаючись на сайт Євгенія Клопотенка.

Інгредієнти:

  • 100 г насіння гарбуза
  • 100 г насіння соняшника
  • 50 г насіння кунжуту
  • 300 г цукру

Приготування:

  1. Підсмажте насіння на сухій сковорідці протягом 7-10 хвилин на мінімальному вогні.
  2. Постійно перемішуйте і стежте, щоб воно не підгоріло.
  3. У металеву каструлю з товстим дном всипте цукор і поставте на мінімальний нагрів. Не перемішуйте цукор, поки кристали не розчиняться повністю.
  4. Як тільки цукор розтопиться і стане світлокоричневого кольору – додайте насіння та добре перемішайте.
  5. Викладіть масу шаром близько 2 сантиметрів на промаслений пергамент. Залиште застигати.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору