ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: запечіть броколі з пармезаном та спеціями

Броколі з пармезаном – корисна та швидка страва. Спробуйте приготувати.

Запечене броколі з пармезаном – смачна й корисна страва з ніжною, але злегка хрусткою текстурою та виразним смаком. Завдяки запіканню в духовці овоч отримує апетитну золотистість скоринки та легку карамелізацію, що підвищує його природну солодкість. Броколі можна приготувати з багатьма спеціями, що додасть йому пікантності й аромату. Інформатор розповідає рецепт.

Інгредієнти:

  • 300 г броколі
  • 150 г пармезану
  • оливкова олія
  • орегано
  • часник
  • перець
  • сіль
  • паприка

Приготування:

  1. Розріжте броколі на невеликі суцвіття і відварюйте 7-10 хвилин до готовності.
  2. Злийте воду з броколі та дайте овочу висохнути.
  3. Змішайте всі приправи та сир у мисці.
  4. Збризніть олією деко, застелене пергаментним папером, і посипте приправою.
  5. Покладіть броколі зверху і розчавіть його чимось плоским, наприклад, дном склянки.
  6. Додайте зверху ще пармезану та приправи.
  7. Запікайте в духовці при 180 градусах до хрускоту близько 20 хвилин.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору