Броколі з пармезаном – корисна та швидка страва. Спробуйте приготувати.
Запечене броколі з пармезаном – смачна й корисна страва з ніжною, але злегка хрусткою текстурою та виразним смаком. Завдяки запіканню в духовці овоч отримує апетитну золотистість скоринки та легку карамелізацію, що підвищує його природну солодкість. Броколі можна приготувати з багатьма спеціями, що додасть йому пікантності й аромату. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 300 г броколі
- 150 г пармезану
- оливкова олія
- орегано
- часник
- перець
- сіль
- паприка
Приготування:
- Розріжте броколі на невеликі суцвіття і відварюйте 7-10 хвилин до готовності.
- Злийте воду з броколі та дайте овочу висохнути.
- Змішайте всі приправи та сир у мисці.
- Збризніть олією деко, застелене пергаментним папером, і посипте приправою.
- Покладіть броколі зверху і розчавіть його чимось плоским, наприклад, дном склянки.
- Додайте зверху ще пармезану та приправи.
- Запікайте в духовці при 180 градусах до хрускоту близько 20 хвилин.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.