ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте курячу шинку

Куряча шинка – популярний та універсальний продукт. Спробуйте приготувати.

Куряча шинка – це делікатесний м’ясний продукт, виготовлений з курячого філе з додаванням спецій, солі, перцю та іноді інших інгредієнтів, таких як пряні трави чи желатин. Вона має ніжну текстуру, м’який смак і приємний аромат, а також характеризується зниженим вмістом жиру в порівнянні зі свинячою шинкою. Інформатор розповідає рецепт.

Інгредієнти:

  • 1 кг курячого філе
  • 1 кг курячих гомілок
  • 3 курячі стегна
  • 300 мл бульйону на кістках
  • 80 г моркви
  • 200 г цибулі
  • 1 л води
  • сіль, сушений часник,  чорний перець, мелена паприка

Приготування:

  1. 500 грамів філе подрібніть в м’ясорубці, разом із цибулею та морквою.
  2. Решту філе, гомілки та стегна порубайте ножем на невеликі шматки. Змішайте фарш та рубане м’ясо.
  3. Додайте до змішаного м’яса охолоджений бульйон та спеції, перемішайте.
  4. Залиште суміш в холодильнику на 2-3 години, щоб м’ясо насичилося вологою.
  5. Розріжте плівку для запікання навпіл та розкладіть на столі. Насипте паприку вздовж плівки.
  6. Викладіть весь фарш вздовж плівки та присипте паприкою зверху. Загорніть, випускаючи повітря. Поставте на шов.
  7. Зав’яжіть ниткою з обох боків та зробіть поперечні зав’язки. Запікайте у розігрітій духовці до 180 градусів 45-50 хвилин.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору