Салат із креветками і сиром дорблю – це вишукана страва з пікантним смаком. Вона чудово підходить як для святкового столу, так і для повсякденного меню.
Салат із креветками і сиром дорблю досить легкий у приготуванні навіть для тих, хто не “ас” кулінарного мистецтва. Головне – купити необхідні продукти й приготувати всі інгредієнти. Покроковий рецепт розповідає Інформатор.
Інгредієнти:
- 200 г креветок (очищених)
- 100 г сиру дорблю
- 100 г салатного міксу (айсберг, рукола, шпинат або латук)
- 10-12 помідорів чері
- пів авокадо
- 30 г волоських горіхів або кедрових горіхів
- 2 ст. л. оливкової олії
- 1 ст. л. лимонного соку
- 1 ч. л. меду
- сіль і перець за смаком
Приготування:
- Підготуйте креветки: відваріть їх у підсоленій воді 2-3 хвилини або обсмажте на оливковій олії з часником.
- Підготуйте овочі: наріжте авокадо тонкими скибочками, а помідори чері розріжте навпіл.
- Підготуйте сир: наріжте дорблю невеликими шматочками.
- Приготуйте заправку: змішайте оливкову олію, лимонний сік, мед, сіль і перець.
- Викладіть салатний мікс, додайте креветки, авокадо, помідори та сир. Посипте горіхами та полийте заправкою.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.