Картопляні вафлі – чудовий варіант ситної та швидкої страви. Спробуйте приготувати.
Картопляні вафлі – це смачна й апетитна страва з тертої або пюреподібної картоплі, яка готується у вафельниці до хрусткої золотистої скоринки. Їх можна подавати як самостійну закуску або як гарнір. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 2 курячі яйця
- 150 г вареної картоплі
- 50 г молока
- 40 г рисового борошна
- 20 г вершкового масла
- 1 ч.л. розпушувача
- сіль, сушений часник
Приготування:
- На великій тертці натріть відварену картоплю.
- Розтопіть масло.
- Змішайте всі інгредієнти: яйця, відварену картоплю, розтоплене масло, борошно, молоко.
- Додайте до отриманої маси розпушувач, сіль, перець і сушений часник до смаку.
- Змастіть вафельницю маслом та розлийте картопляну масу.
- Випікайте вафлі протягом 7-12 хвилин. Орієнтуйтесь на зовнішній вигляд вафель: якщо любите хрусткі вафлі, випікайте довше.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.