Банановий пудинг – швидкий та простий десерт. Спробуйте приготувати.
Банановий пудинг у мікрохвильовці – це швидкий і ніжний десерт, який можна приготувати всього за кілька хвилин. Готовий пудинг виходить м’яким, ароматним та з легким банановим смаком. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 1 банан
- 1 куряче яйце
- 25 г вершкового масла
- 2 ст. л. цукру
- 3 ст. л. борошна
- 1 ст. л. молока
- 1 ч. л. розпушувача
Приготування:
- Очистіть банан, поріжте кружечками в миску та зробіть з нього пюре.
- Влийте у масу молоко та яйце. Додайте цукор та розтоплене масло.
- Всипте просіяне борошно та розпушувач. Ретельно перемішайте інгредієнти.
- Форму для випікання змастіть маслом і помістіть в неї тісто.
- Виставте максимальну потужність в мікрохвильовці та випікайте впродовж 4 хвилин. Пудинг повинен піднятися і набути ніжної пористої текстури.
- Переверніть пудинг на блюдце або подавайте в формі, де він готувався.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.