Салат з редиски та фети – по-весняному універсальна страва. Спробуйте приготувати.
Салат з редискою та фетою – це справжнє втілення весняної свіжості на тарілці. Його смак ніжний, водночас із приємною пікантною ноткою, а вигляд яскравий. Тоненько нарізана редиска надає хрустку текстуру й легку гірчинку, яка освіжає, а білий сир фета додає м’якості, солонуватого смаку й кремової ніжності. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 200 г редиски
- 50 г сиру фета
- 30 г петрушки
- 10 г кропу
- 10 г м’яти
- 40 г волоських горіхів
- 3 ст. л. оливкової олії
- 1 ч. л. меду
- пів лимона
Приготування:
- Поріжте редиску на тонкі слайси, а петрушку, м’яту та кріп подрібніть.
- Горіхи посмажте на сухій сковороді.
- Фету покришіть руками.
- Редиску, петрушку, м’яту та кріп перемішайте у салатниці. Посипте фетою та горіхами.
- Полийте олією, соком лимона і медом. Посоліть та поперчіть готовий салат.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.