ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте салат з редискою та фетою

Салат з редиски та фети – по-весняному універсальна страва. Спробуйте приготувати.

Салат з редискою та фетою – це справжнє втілення весняної свіжості на тарілці. Його смак ніжний, водночас із приємною пікантною ноткою, а вигляд яскравий. Тоненько нарізана редиска надає хрустку текстуру й легку гірчинку, яка освіжає, а білий сир фета додає м’якості, солонуватого смаку й кремової ніжності. Інформатор розповідає рецепт.

Інгредієнти:

  • 200 г редиски
  • 50 г сиру фета
  • 30 г петрушки
  • 10 г кропу
  • 10 г м’яти
  • 40 г волоських горіхів
  • 3 ст. л. оливкової олії
  • 1 ч. л. меду
  • пів лимона

Приготування:

  1. Поріжте редиску на тонкі слайси, а петрушку, м’яту та кріп подрібніть.
  2. Горіхи посмажте на сухій сковороді.
  3. Фету покришіть руками.
  4. Редиску, петрушку, м’яту та кріп перемішайте у салатниці. Посипте фетою та горіхами.
  5. Полийте олією, соком лимона і медом. Посоліть та поперчіть готовий салат.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в  Telegram або Viber.

Нагору