ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте карбонару з локшини

Карбонара з локшини – цікава інтерпретація відомої італійської пасти. Спробуйте приготувати.

Карбонара з локшини – це варіація класичної італійської страви, де замість традиційних спагеті використовують локшину. Вона готується з тими ж основними інгредієнтами. Така інтерпретація зберігає насичений смак, але додає трохи іншої структури страві завдяки формі локшини. Інформатор розповідає рецепт від відомого кухаря Євгена Клопотенка.

Інгредієнти:

  • 100 г курячої грудинки
  • 1 упаковка локшини
  • 1 курячий жовток
  • 20 г пармезану
  • 2 ст. л. олії

Приготування:

  1. Грудинку поріжте смужками. На пательню налийте олію, розігрійте та обсмажте грудинку 7 хвилин.
  2. Локшину запарте, згідно з інструкцією на пакуванні.
  3. Візьміть 1 яйце та обережно відділіть жовток від білка.
  4. У миску до готової локшини додайте обсмажену грудинку, жовток, натріть зверху пармезан. Подавайте страву гарячою.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору