ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте пиріг з ревенем

Пиріг із ревенем – чудове поєднання самків. Спробуйте приготувати. 

Пиріг із ревенем – це ніжне, м’яке тісто з ароматною, злегка кислою начинкою. Коли куштуєш його, одразу відчуваєш приємну свіжість ревеню, яка чудово поєднується з легким солодом. Пиріг такий соковитий, що тане в роті. Інформатор розповідає рецепт.

Інгредієнти:

  • 100 мл молока
  • 100 г вершкового масла
  • 150 г цукру
  • 230 г борошна
  • 300 г ревеня
  • 1 куряче яйце
  • 1 ч.л. лимонного соку
  • 10 г розпушувача
  • дрібку солі

Приготування:

  1. Змішайте у блендері яйце, цукор, молоко, розпушувач, лимонний сік, вершкове масло, сіль і борошно.
  2. Ревінь почистьте і наріжте дрібними шматочками, додайте трохи борошна (10 г) та змішайте з тістом.
  3. У змазану маслом або олією форму викладіть тісто і випікайте у розігрітій до 180 градусів духовці протягом 50 хвилин.
  4. Готовий пиріг обережно дістаньте з форми та дайте йому охолонути.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору