Пиріг із ревенем – чудове поєднання самків. Спробуйте приготувати.
Пиріг із ревенем – це ніжне, м’яке тісто з ароматною, злегка кислою начинкою. Коли куштуєш його, одразу відчуваєш приємну свіжість ревеню, яка чудово поєднується з легким солодом. Пиріг такий соковитий, що тане в роті. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 100 мл молока
- 100 г вершкового масла
- 150 г цукру
- 230 г борошна
- 300 г ревеня
- 1 куряче яйце
- 1 ч.л. лимонного соку
- 10 г розпушувача
- дрібку солі
Приготування:
- Змішайте у блендері яйце, цукор, молоко, розпушувач, лимонний сік, вершкове масло, сіль і борошно.
- Ревінь почистьте і наріжте дрібними шматочками, додайте трохи борошна (10 г) та змішайте з тістом.
- У змазану маслом або олією форму викладіть тісто і випікайте у розігрітій до 180 градусів духовці протягом 50 хвилин.
- Готовий пиріг обережно дістаньте з форми та дайте йому охолонути.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.