Переяслав Перейти на сайт

Прості та смачні рецепти: приготуйте ліниві голубці

Ліниві голубці – це страва, яка має ті ж інгредієнти, що і в стандартному рецепті. Але готується значно простіше і швидше.

Ліниві голубці – це страва української кухні, яка готується за спрощеним рецептом звичайних голубців. Інформатор розповідає рецепт.

Інгредієнти:

Для соусу:

Приготування:

  1. Молоду капусту натріть на грубій терці і додайте до фаршу.
  2. Підсмажте цибулю і відваріть рис.
  3. Змішайте фарш, капусту, цибулю, рис і ретельно перемішайте.
  4. До маси додайте яйце, соєвий соус, сіль, перець і спеції за смаком. Ще раз перемішайте.
  5. Сформуйте із готової замішаної маси кульки і перекладіть їх у глибоке деко або ємність для запікання.
  6. Окремо з’єднайте томатну пасту або кетчуп з водою, додайте лавровий лист і духмяний перець. Перемішайте і доведіть до кипіння.
  7. Сметану з’єднайте з борошном та водою, добре вимішайте, щоби не було грудок.
  8. Влийте у томатний розчин, перемішайте і знову доведіть до кипіння. У кінці додайте сіль та перець за смаком.
  9. Залийте голубці соусом і випікайте 1 годину при температурі 180 градусів.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.