Пиріг із черемшею і бринзою – ідеальний варіант для весняного обіду чи затишної сімейної вечері. Спробуйте приготувати.
Черемша – одна з найперших весняних трав, яку можна додавати до страв: пирогів, салатів, супів. Пиріг з черемшею та бринзою – це чудове поєднання солоного сиру з часниковим присмаком черемші, особливо коли спечене все на хрускому листковому тісті. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 250 г листкового тіста
- 150 г бринзи
- 1 пучок черемші
- 3 курячі яйця
- 100 мл вершків
- перець, спеції за смаком
Приготування:
- Розкачайте тісто та викладіть його у форму для випікання.
- Черемшу дрібно наріжте, бринзу розкришіть.
- Змішайте яйця з вершками, додайте черемшу, бринзу та трішки чорного перцю.
- Вилийте начинку на тісто.
- Випікайте при температурі 180 градусів 30-35 хвилин, поки пиріг не стане рум’яним.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.