ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте солоний пиріг із черемшею і бринзою

Пиріг із черемшею і бринзою – ідеальний варіант для весняного обіду чи затишної сімейної вечері. Спробуйте приготувати.

Черемша – одна з найперших весняних трав, яку можна додавати до страв: пирогів, салатів, супів. Пиріг з черемшею та бринзою – це чудове поєднання солоного сиру з часниковим присмаком черемші, особливо коли спечене все на хрускому листковому тісті. Інформатор розповідає рецепт.

Інгредієнти:

  • 250 г листкового тіста
  • 150 г бринзи
  • 1 пучок черемші
  • 3 курячі яйця
  • 100 мл вершків
  • перець, спеції за смаком

Приготування:

  1. Розкачайте тісто та викладіть його у форму для випікання.
  2. Черемшу дрібно наріжте, бринзу розкришіть.
  3. Змішайте яйця з вершками, додайте черемшу, бринзу та трішки чорного перцю.
  4. Вилийте начинку на тісто.
  5. Випікайте при температурі 180 градусів 30-35 хвилин, поки пиріг не стане рум’яним.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору