Хочеться чогось простого, але смачного? Приготуйте котлети з перловки.
Котлети з перловки – це смачна та поживна страва на основі вареної перлової крупи, яка чудово підходить для вегетаріанського чи пісного меню. Проте такі котлети можна приготувати для будь-якого столу. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 250 г перловки
- 4 склянки води
- 2 цибулини
- 1 морквина
- 2 картоплини
- 3 зубчики часнику
- 4 ст. л. панірувальних сухарів
- олія, сіль, перець
Приготування:
- Замочіть крупу на ніч у холодній воді. Після замочування відіжміть зайву вологу. Потім промийте перловку і відваріть до готовності.
- Обсмажте кубиками нарізану цибулю і натерту моркву на крупній тертці.
- Натріть на тертці картоплю. Змішайте приготовані овочі, картоплю і перловку.
- Додайте перемелений часник і панірувальні сухарі. Добре перемішайте всі інгредієнти до отримання щільної маси.
- Сформуйте котлети з отриманої суміші й обваляйте їх у панірувальних сухарях.
- Розігрійте олію і обсмажте котлети з обох боків до отримання золотистої скоринки.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.