Літо – сезон свіжих овочів і пікніків на природі. Приготуйте брускету з кабачком на грилі під освіжаючим м’ятним соусом.
Брускета – це легка та смачна закуска, яка ідеально підходить для будь-якого приводу. Вона швидко готується та може бути різноманітною за смаком завдяки великому вибору начинок. Інформатор розповідає рецепт брускети з кабачком зі звичайним або м’ятним соусом (на ваш вибір).
Інгредієнти:
- 1 великий або 2 середніх кабачки
- 1 багет (приблизно на 12 скибочок)
- жменя (близько 50 г) міксу салату
- 40-50 г (тонкими слайсами) пармезану
Для м’ятного соусу:
- 10-12 листочків свіжої м’яти
- 3-4 ст. л. оливкової олії
- 1 маленький зубчик часнику
- сіль та улюблені спеції за смаком
Для соусу:
- сіль за смаком, улюблені спеції
- 1 зубчик часнику
- 3-4 ст. л. оливкової олії
Приготування:
- Наріжте кабачок тонкими слайсами й обсмажте на гриль-пательні.
- Обріжте багет навскіс і теж обсмажте до хрумкої скоринки.
- Для соусу візьміть свіжу м’яту, оливкову олію, сіль, часник і улюблені спеції, перемішайте.
- Обсмажені кабачки заправие соусом та дайте настоятися.
- На хрусткий шматочок багета викладіть мікс салату, кабачок на грилі і зверху – тонкі слайси пармезану.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.