ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте на грилі брускету з кабачком

Літо – сезон свіжих овочів і пікніків на природі. Приготуйте брускету з кабачком на грилі під освіжаючим м’ятним соусом.

Брускета – це легка та смачна закуска, яка ідеально підходить для будь-якого приводу. Вона швидко готується та може бути різноманітною за смаком завдяки великому вибору начинок. Інформатор розповідає рецепт брускети з кабачком зі звичайним або м’ятним соусом (на ваш вибір).

Інгредієнти:

  • 1 великий або 2 середніх кабачки
  • 1 багет (приблизно на 12 скибочок)
  • жменя (близько 50 г) міксу салату
  • 40-50 г (тонкими слайсами) пармезану

Для м’ятного соусу:

  • 10-12 листочків свіжої м’яти
  • 3-4 ст. л. оливкової олії
  • 1 маленький зубчик часнику
  • сіль та улюблені спеції за смаком

Для соусу:

  • сіль за смаком, улюблені спеції
  • 1 зубчик часнику
  • 3-4 ст. л. оливкової олії

Приготування:

  1. Наріжте кабачок тонкими слайсами й обсмажте на гриль-пательні.
  2. Обріжте багет навскіс і теж обсмажте до хрумкої скоринки.
  3. Для соусу візьміть свіжу м’яту, оливкову олію, сіль, часник і улюблені спеції, перемішайте.
  4. Обсмажені кабачки заправие соусом та дайте настоятися.
  5. На хрусткий шматочок багета викладіть мікс салату, кабачок на грилі і зверху – тонкі слайси пармезану.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору