Любите експериментувати? Приготуйте незвичний салат зі свіжих черешень.
Українські черешні мають насичений, солодкий смак з легкими нотками кислинки, що додає їм освіжаючого відтінку. М’якоть черешні соковита та ніжна, а аромат – виразний. Чому б не спробувати приготувати із них салат? Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 100 г черешень
- 100 г міксу салат
- 100 г сиру фета
- 100 г вареного булгуру
- 1 перо зеленої цибулі
- 70 мл оливкової олії
- 1 ч.л. гірчиці
- 1 ч.л. соєвого соусу
- 1 ч.л. меду
- сіль, перець за смаком
Приготування:
- Висипте в салатницю промиту зелень. Сюди ж додайте відварений булгур.
- Черешні промийте, обсушіть, кісточки потрібно вийняти і додати до інших інгрідієнтів. Перо зеленої цибулі мілко поріжте.
- Для соусу потрібно змішати оливкову олію, мед, соєвий соус, гірчицю, спеції і збити до однорідної маси. Змішайте соус із салатом.
- Зверху покришіть фету.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.