Крем-суп із зеленого гороху – легка страва з небагатьох інгредієнтів. Спробуйте приготувати.
Крем-суп із зеленого гороху – ніжна, оксамитова страва з м’яким солодкуватим смаком. Готується з молодого гороху, картоплі та цибулі. Такий суп багатий на вітаміни С, К, групи В, які зміцнюють імунітет і нервову систему. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 2 склянки молодого гороху
- 2 картоплини
- 1 цибулина
- 1 ст. л. вершкового масла
- 400 мл води
- сіль, перець, спеції
Приготування:
- Обсмажте цибулю в маслі до прозорості.
- У каструлю додайте воду, нарізану картоплю і горох. Варіть 10-15 хвилин до м’якості.
- До страви додайте цибулю та спеції.
- Подрібніть все блендером до кремової консистенції.
- Готовий крем-суп посоліть, поперчіть.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.