Овочеве рагу з кабачками – це не просто смачно, а й легко та корисно. Спробуйте приготувати.
Якщо ви поставили перед собою завдання, що час харчуватися правильно, то вам потрібен цей рецепт. Якщо ви вирішили влаштувати собі “розвантажувальний” день, то вам також потрібен цей рецепт. Більше того, приготувавши цю страву, ви переконаєтесь, що харчуватися корисно і водночас смачно можна, не докладаючи при цьому особливих зусиль. Інформатор розповідає рецепт рагу із кабачками.
Інгредієнти:
- 1 великий (або два середніх) кабачок
- 1 цибулина
- 1 морквина
- 2 помідори
- 2 болгарських перці
- 1 зубчик часнику
- зелень
- сіль, перець за смаком
- олія для смаження
Приготування:
- Цибулю, часник і моркву очистіть від шкірки. Болгарські перці розріжте навпіл і видаліть насіння із серцевиною. Якщо ви будете використовувати перці різних кольорів, тоді готове рагу вийде неймовірно апетитним і яскравим. Всі овочі промийте і обсушіть серветками.
- Цибулю наріжте тонкими півкільцями або чвертькільцями. Перці подрібніть соломкою. Морквину можна натерти на тертці з великими зубками, на овочерізці для корейських салатів або нарізати від руки тонкими брусочками.
- У сковорідку влийте невелику кількість рослинної або оливкової олії. Туди ж закиньте цибулю, перець і моркву. Після того, як обсмажите овочі на сковороді близько 5 хвилин, відправте туди і нарізані кабачки. Також обсмажте близько 5-10 хвилин, залежно від того, молодий чи старий овоч використовуєте.
- Після зазначеного часу додайте помідори. Цей овоч має надати соковитості страві, тому обов’язково накрийте кришкою сковороду, щоб протушкувати.
- Не забудьте додати сіль і перець за смаком. Також можна використати спеції, які вам подобаються.
- Приблизно за 2 хвилини до завершення приготування страви додайте подрібнений часник. Подавайте страву в гарячому або холодному вигляді, прикрасивши петрушкою.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.