Салат “Ла Скала” – швидка та корисна страва для легкої, проте поживної вечері. Спробуйте приготувати.
Салат “Ла Скала” з ковбасою – це сучасна американо-італійська страва, яка є ситною і простою в приготуванні. У ній багато хрумкої салатної зелені, консервований нут, салямі, тертий сир і виразна сирно-гірчична заправка. Інформатор переповідає рецепт, посилаючись на сайт Shuba.
Основні інгредієнти:
- 100 г ковбаси “Салямі”
- 200 г концервованого нуту
- 120 г сиру моцарела
- 120 г зелені
Інгредієнти для заправки:
- 40 г сиру пекоріно романо
- 40 мл червоного винного оцту
- 1 ст. л. діжонської гірчиці
- 70 мл оливкової олії
Приготування:
- Промийте та обсушіть салатну зелень. Посічіть її не надто дрібно. Тонко нарізану салямі поріжте смужками. Натріть сир моцарела на тертці. Злийте рідину з консервованого нуту.
- У велику салатну миску складіть зелень, салямі, нут та сир.
- З’єднайте усі складники для заправки у невеликому посуді й вимішайте до повного поєднання.
- Викладіть заправку до салату, посоліть до смаку та приправте чорним, свіжозмеленим перцем й ретельно усе вимішайте.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.