ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте салат “Ла Скала”

Салат “Ла Скала” – швидка та корисна страва для легкої, проте поживної вечері. Спробуйте приготувати.

Салат “Ла Скала” з ковбасою – це сучасна американо-італійська страва, яка є ситною і простою в приготуванні. У ній багато хрумкої салатної зелені, консервований нут, салямі, тертий сир і виразна сирно-гірчична заправка. Інформатор переповідає рецепт, посилаючись на сайт Shuba.

Основні інгредієнти:

  • 100 г ковбаси “Салямі”
  • 200 г концервованого нуту
  • 120 г сиру моцарела
  • 120 г зелені

Інгредієнти для заправки:

  • 40 г сиру пекоріно романо
  • 40 мл червоного винного оцту
  • 1 ст. л. діжонської гірчиці
  • 70 мл оливкової олії

Приготування:

  1. Промийте та обсушіть салатну зелень. Посічіть її не надто дрібно. Тонко нарізану салямі поріжте смужками. Натріть сир моцарела на тертці. Злийте рідину з консервованого нуту.
  2. У велику салатну миску складіть зелень, салямі, нут та сир.
  3. З’єднайте усі складники для заправки у невеликому посуді й вимішайте до повного поєднання.
  4. Викладіть заправку до салату, посоліть до смаку та приправте чорним, свіжозмеленим перцем й ретельно усе вимішайте.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору