Кабачкові млинці з сиром і зеленню – проста та ситна страва. Спробуйте приготувати.
Кабачкові млинці з сиром і зеленню – це ніжна, соковита й ароматна літня страва з хрусткою скоринкою. Вони швидко готуються, чудово смакують як гарячими, так і холодними. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 1 кабачок
- 1 куряче яйце
- 3-4 ст. л. борошна
- 70-100 г твердого сиру
- 2 ст. л. сметани
- 2 ст. л. зелені (кріп, петрушка, зелена цибуля)
- пів ч. л. солі
- олія для смаження
Приготування:
- Натріть кабачок на дрібній або середній тертці.
- Додайте до кабачків яйце, натертий сир, нарізану зелень, сметану, сіль.
- Всипте борошно і добре перемішай тісто. Воно має бути не рідке, але і не надто щільне.
- Розігрійте сковороду з невеликою кількістю олії. Викладайте тісто ложкою, формуючи невеликі млинці.
- Смажте на середньому вогні з обох боків до золотистої скоринки – приблизно по 2-3 хвилини з кожного боку.
- Покладіть кабачкові млинці на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.