Фруктове рагу – це солодкий та корисний десерт. Спробуйте приготувати.
Фруктове рагу – це ніжний, ароматний десерт, приготований зі свіжих сезонних фруктів, які тушкуються з медом. Страва має м’яку текстуру, насичений смак і легку кисло-солодку нотку. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 2 яблука
- 2 груші
- 2 персики
- 1 маленький ананас
- 2 ст. л. меду
- 1 ч. л. лимонного соку
- 100 мл води
- дрібка кориці
Приготування:
- Помийте, очистіть та наріжте усі фрукти середніми шматочками.
- У сотейнику або глибокій сковорідці змішайте воду, мед, лимонний сік і корицю. Доведіть до кипіння.
- Спочатку викладіть яблука й груші, тушкуйте 5 хвилин на середньому вогні. Потім додайте персики і ананас та потушкуйте ще 3 хвилини.
- Подавайте рагу теплим або охолодженим. Можна додати ложку йогурту або кульку морозива.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.