Приготуйте справжню італійську страву – равіолі. Неймовірний смак та вигляд гарантовано.
Равіолі – це італійська страва, яка схожа на маленькі квадратні “пельмені” з тіста, зазвичай з начинкою всередині. Їх варять і подають із соусом – наприклад, томатним або вершковим. Це повноцінна ситна смачна і ніжна страва. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
Тісто:
- 200 г борошна
- 2 курячі яйця
- 1 ст. л. оливкової олії
- дрібка солі
Начинка:
- 200 г сиру рікотта
- 100 г шпинату
- 50 г пармезану
- сіль, перець за смаком
Соус:
- 200 мл вершків
- 50 г пармезану
- сіль, перець за смаком
- зелень (за бажанням)
Приготування:
- Змішайте борошно із сіллю, зробіть у мисці поглиблення і вбийте яйця, додайте оливкову олію. Замісіть еластичне тісто, накрийте плівкою та залиште на 30 хвилин.
- Обсмажте шпинат на оливковій олії, подрібніть. Змішайте з рікоттою, пармезаном, сіллю та перцем.
- Розкачайте тісто тонким шаром, виріжте кола або квадрати. Викладіть начинку на половину заготовок, накрийте другою половиною, защипніть краї.
- Відваріть равіолі в підсоленій киплячій воді 3-5 хвилин, поки вони не спливуть на поверхню.
- Розігрійте вершки, додайте пармезан, сіль, перець, зелень. Проваріть 2-3 хвилини.
- Викладіть равіолі на тарілку, полийте соусом.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.