ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте равіолі з сиром та шпинатом

Приготуйте справжню італійську страву – равіолі. Неймовірний смак та вигляд гарантовано.

Равіолі – це італійська страва, яка схожа на маленькі квадратні “пельмені” з тіста, зазвичай з начинкою всередині. Їх варять і подають із соусом – наприклад, томатним або вершковим. Це повноцінна ситна смачна і ніжна страва. Інформатор розповідає рецепт.

Інгредієнти:

Тісто:

  • 200 г борошна
  • 2 курячі яйця
  • 1 ст. л. оливкової олії
  • дрібка солі

Начинка:

  • 200 г сиру рікотта
  • 100 г шпинату
  • 50 г пармезану
  • сіль, перець за смаком

Соус:

  • 200 мл вершків
  • 50 г пармезану
  • сіль, перець за смаком
  • зелень (за бажанням)

Приготування:

  1. Змішайте борошно із сіллю, зробіть у мисці поглиблення і вбийте яйця, додайте оливкову олію. Замісіть еластичне тісто, накрийте плівкою та залиште на 30 хвилин.
  2. Обсмажте шпинат на оливковій олії, подрібніть. Змішайте з рікоттою, пармезаном, сіллю та перцем.
  3. Розкачайте тісто тонким шаром, виріжте кола або квадрати. Викладіть начинку на половину заготовок, накрийте другою половиною, защипніть краї.
  4. Відваріть равіолі в підсоленій киплячій воді 3-5 хвилин, поки вони не спливуть на поверхню.
  5. Розігрійте вершки, додайте пармезан, сіль, перець, зелень. Проваріть 2-3 хвилини.
  6. Викладіть равіолі на тарілку, полийте соусом.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору