Сирники, запечені в духовці, виходять ніжними всередині та з рум’яною скоринкою зовні. Спробуйте приготувати.
Інгредієнти:
- 450-500 г кисломолочного сиру
- 1 куряче яйце
- 50-80 г борошна
- 100 г (4 ст. л.) цукру
- 50-75 г родзинок (за бажанням)
- 10 г (1 ч. л.) ванільного цукру
- 1 дрібка солі
- за смаком і бажанням полуниця
- за смаком і бажанням апельсинова цедра
- за смаком і бажанням сметана
Приготування:
- У ємність із сиром додайте цукор, сіль і ванільний цукор. Потім додайте яйце та перемішайте.
- Додайте пшеничне борошно. Регулюйте кількість борошна, виходячи зі своїх вподобань і вологості сиру.
- Дуже ретельно перемішайте сирну масу. Чим більш однорідною буде маса, тим ніжнішою вийде в підсумку текстура сирників.
- Вимісіть тісто і сформуйте сирники бажаного розміру. Із вказаної кількості інгредієнтів вийде 12-15 штук. Викладіть сирники на деко, застелене пергаментом.
- Випікайте сирники в духовці при температурі 180 градусів протягом 20 хвилин.
- Подавайте сирники ще теплими з розмороженою полуницею і цедрою апельсина або в класичному варіанті – зі сметаною чи топінгом.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.