ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте картоплю на грилі з беконом

Картопля на грилі з беконом – це цікавий спосіб приготувати молоду картоплю. Спробуйте приготувати.

Картопля на грилі з беконом – це проста сезонна страва, яку легко приготувати на природі або вдома на сковороді-гриль. Для рецепта використовуйте варену картоплю, загорнуту в тонкі скибки бекону. Картопля у беконі виходить з хрумкою скоринкою зовні й м’якою всередині. Інформатор переповідає рецепт, посилаючись на сайт Shuba.

Основні інгредієнти:

  • 800 гр молодої картоплі
  • 200 гр бекону
  • сіль та спеції за смаком

Інгредієнти для соусу:

  • 150 гр майонезу
  • 3 зубчики часнику
  • пучок кропу
  • 1 ст. л. лимонного соку

Приготування:

  1. До майонезу додайте дрібно нарізаний кріп, натертий часник і сік лимона, добре перемішайте.
  2. Помийте картоплю. Відваріть у підсоленій воді до напівготовності – приблизно 10-12 хвилин від моменту закипання. Злийте воду й остудіть.
  3. Кожну картоплю притисніть лопаткою, посоліть, поперчіть і посипте спеціями. Бекон наріжте тонкими смужками.
  4. Дві смужки бекону покладіть одна на одну навхрест. Посередині покладіть картоплину і загорніть її в бекон.
  5. Розігрійте гриль. Викладіть на нього картоплю і смажте по 4-5 хвилин з кожного боку до рум’яної скоринки. Подавайте картоплю гарячою з соусом.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору