Картопля на грилі з беконом – це цікавий спосіб приготувати молоду картоплю. Спробуйте приготувати.
Картопля на грилі з беконом – це проста сезонна страва, яку легко приготувати на природі або вдома на сковороді-гриль. Для рецепта використовуйте варену картоплю, загорнуту в тонкі скибки бекону. Картопля у беконі виходить з хрумкою скоринкою зовні й м’якою всередині. Інформатор переповідає рецепт, посилаючись на сайт Shuba.
Основні інгредієнти:
- 800 гр молодої картоплі
- 200 гр бекону
- сіль та спеції за смаком
Інгредієнти для соусу:
- 150 гр майонезу
- 3 зубчики часнику
- пучок кропу
- 1 ст. л. лимонного соку
Приготування:
- До майонезу додайте дрібно нарізаний кріп, натертий часник і сік лимона, добре перемішайте.
- Помийте картоплю. Відваріть у підсоленій воді до напівготовності – приблизно 10-12 хвилин від моменту закипання. Злийте воду й остудіть.
- Кожну картоплю притисніть лопаткою, посоліть, поперчіть і посипте спеціями. Бекон наріжте тонкими смужками.
- Дві смужки бекону покладіть одна на одну навхрест. Посередині покладіть картоплину і загорніть її в бекон.
- Розігрійте гриль. Викладіть на нього картоплю і смажте по 4-5 хвилин з кожного боку до рум’яної скоринки. Подавайте картоплю гарячою з соусом.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.